Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 3:16

Νέος προϊστάμενος διορίστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος οδού Φιλελλήνων

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Νέο προϊστάμενο στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος οδού Φιλελλήνων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτη π. Συνέσιο Βικτωράτο διόρισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Τον νέο προϊστάμενο παρουσίασε σήμερα το πρωί μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, ο οποίος τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας πλαισιωμενος από τον αρχιμανδρίτη Άγγελο Ανθόπουλο και τον επίσης εφημέριο του ναού Πρωτοπρεσβύτερο π. Αλέξανδρο Νόσεβιτς.

Ο νέος προϊστάμενος π. Συνέσιος διαδέχεται στην προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ναού τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, ο οποίος άσκησε τα καθήκοντα του Προέδρου από το 2014 έως και το 2018, μέχρι την εις επίσκοπον εκλογή και χειροτονία του.

Ο π. Συνέσιος Βικτωράτος είναι απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Διεκκλησιαστικής Σχολής Μεταπτυχιακών & Διδακτορικών Προγραμμάτων επ’ ονόματι των Αγίων Ισαποστόλων Κυρίλλου & Μεθοδίου του Πατριαρχείου Μόσχας & πασών των Ρωσιών στον κλάδο των Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων (Σεπτέμβριος 2017 έως Ιούνιος 2019).

Επίσης, τελειόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στον κλάδο της Λειτουργικής (2012 έως σήμερα) και απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, έχει παρακολουθήσει τετραετή φοίτηση για εκμάθηση Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (έτη 2004-2008) και είναι και απόφοιτος του Τμήματος «Επιχειρηματικού Σχεδιασμού & Πληροφοριακών Συστημάτων» της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών.

Τέλος κατέχει πτυχία γλωσσομάθειας και ομιλεί αγγλικά, ιταλικά και ρωσικά. Στο τέλος της Λειτουργίας οι δυο πατέρες του Ναού ευχαρίστησαν τον Θεοφιλέστατο, ενώ πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη στις πρωτοχριστιανικές κατακόμβες του Ναού.

Ο κ. Συμεών ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο προϊστάμενο του Ναού και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η συνεργασία των δύο πλέον εφημερίων του Ναού θα είναι υποδειγματική, αδελφική και γόνιμη προς όφελος του ποιμνίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ