Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 4:51

Αγιασμός στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Μητροπολιτικού Ναού “Ευαγγελιστρίας” Περιστερίου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου, των 120 μαθητών Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου και των 39 εθελοντών καθηγητών, ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ τον Αγιασμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού «Ευαγγελιστρίας» Περιστερίου το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας, δημιουργίας και ελπίδας στο Θεό, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε λόγο ευχαριστήριο προς τους εθελοντές καθηγητές του εν λόγω Κοινωνικού Φροντιστηρίου και έπειτα ακολούθησε ευρεία συζήτηση του Σεβασμιωτάτου με τους Εθελοντές καθηγητές, τους γονείς και τα παιδιά.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Μητροπολιτικού Ναού «Ευαγγελιστρίας» συμπλήρωσε 7 σχολικά έτη λειτουργίας του, με μεγάλες επιτυχίες στις Παννελήνιες Εξετάσεις και το οφείλουμε στους εξαίρετους εθελοντές καθηγητές όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων που έρχονται καθημερινώς και δίδουν την ζωή τους για τα παιδιά μας και ένα προσωπικό ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που θα μπορούσα να ανταποδώσω. Η Εκκλησία έρχεται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπου λείπει το κράτος, να συμπληρώσει και να προσφέρει αυτό που πρέπει, τόνισε ο Σεβασμιώτατος.

Από την πλευρά τους οι εθελοντές καθηγητές ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο για την ευκαιρία που τους δίδεται να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Ι. Μ. Ναού «Ευαγγελιστρίας» Περιστερίου. Είναι τιμή μας Σεβασμιώτατε που διδάσκουμε σε αυτό το άρτια οργανωμένο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Εδώ, μαζί τον υπεύθυνο, τον π. Αλέξανδρο προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την επιτυχία των παιδιών μας και το καταφέρνουμε.

Οι γονείς, ευχαριστημένοι από την επίδοση των παιδιών τους στο σχολείο επαίνεσαν τον Σεβασμιώτατο για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει τα Κοινωνικά Φροντιστήρια το 2012, ως μια ανάσα δημιουργίας και επιτυχίας στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου. Σεβασμιώτατε εδώ, σε αυτές τις αίθουσες της «Ευαγγελίστριας» πραγματοποιείται καθημερινά ένα θαύμα! Σας ευχαριστούμε θερμά και για αυτή την προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου στο λαό του Περιστερίου, τόνισε με ευγνωμοσύνη ένας γονέας.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον υπεύθυνο π. Αλέξανδρο Ζαρίκο για την εύρυθμη οργάνωση και λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Ιερού Μητρ/κου Ναού «Ευαγγελιστρίας» Περιστερίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ