Τρίτη 16 Απριλίου 2024 | 1:48

ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ "ΚΑΛΟΓΕΡΟ"

Ζάκυνθος: Τουρίστρια κατήγγειλε μοναχό για απόπειρα βιασμού

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Μια 32χρονη τουρίστρια από την Αυστρία κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού έναν 42χρονο μοναχό μέσα στη μονή του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών στις Βολίμες Ζακύνθου.

Η τουρίστρια είχε επισκεφθεί τη μονή του Αγίου Γεωργίου το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όπου εκεί ο μοναχός την πλησίασε και άρχισε να τη χαϊδεύει.

Ο μοναχός με καταγωγή από τα Γιάννενα, όπως διαπιστώθηκε, ήταν φιλοξενούμενος στο μοναστήρι και ανήκει στο παλαιό ημερολόγιο. Αμέσως η 32χρονη έφυγε από το σημείο, ωστόσο ο μοναχός την ακολούθησε προσπαθώντας να τη βιάσει.

Τελικά, η τουρίστρια κατάφερε να ξεφύγει και λίγο αργότερα κατήγγειλε τον μοναχό στην αστυνομία. Αμέσως μετά την καταγγελία για απόπειρα βιασμού, άνδρες της αστυνομίας της Ζακύνθου έσπευσαν στη μονή του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών και συνέλαβαν τον 42χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 42χρονος δεν είχε έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι είναι ιερέας. Ύστερα από όλα αυτά ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού, καθώς και για αντιποίηση αρχής λόγω της έλλειψης των εγγράφων. Τελικά ο 42χρονος καλόγερος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ