Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 21:49

Υποτροφίες ύψους 85.000€ σε φοιτητές από την Ι.Μ. Κορίνθου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, που εκτός των άλλων, έχει προκαλέσει στους ναούς η πανδημία και τα επαναλαμβανόμενα lockdown, η μητρόπολη Κορίνθου πραγματοποίησε και φέτος τον καθιερωμένο θεσμό της οικονομικής ενίσχυσης εν είδει υποτροφιών σε φοιτητές και φοιτήτριες.

Συνολικά 57 νέοι και νέες που εισήλθαν φέτος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έλαβαν ως ενίσχυση ένα βιβλιάριο με το ποσό των 1.000€ ο καθένας ενώ ακόμα 9 μεταπτυχιακοί φοιτητές, που φοιτούν στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παράρτημα της μητρόπολης Κορίνθου, έλαβαν συνολική ενίσχυση ύψους 28.000€, με το σύνολο του προγράμματος υποτροφιών να φθάνει στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 85.000€.

Ο ετήσιος αυτός θεσμός των υποτροφιών, σύμφωνα με τη μητρόπολη Κορίνθου, προσθέτει ένα ακόμη «λιθαράκι» στην ανακούφιση των εχόντων ανάγκη αδελφών μας, καθώς η παντοειδούς τρόπου βοήθεια των αναξιοπαθούντων, γενικά, αποτελεί την μέγιστη προτεραιότητα του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου, μετά την σωτηρία των ψυχών των ανθρώπων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ