Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 8:15

Υγειονομικό υλικό προσέφερε το Οικονομικό Επιμελητήριο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες των ιδρυμάτων της Αρχιεπισκοπής παρέδωσε σήμερα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Ο κ. Κόλλιας συνοδευόμενος από συνεργάτες του παρέδωσε στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο 30.000 μάσκες, 3.000 υγρά αντισηπτικά, 4.000 γάντια και δεκάδες αντισηπτικά μαντηλάκια.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε για την προσφορά και για την συνεργασία και αναφέρθηκε στις δομές της Αρχιεπισκοπής που θα διατεθεί το υλικό σημειώνοντας πως πρόκειται για ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά, στέγες γερόντων, αλλά και βρεφονηπιακούς σταθμούς και σχολεία. Ευχήθηκε, εξάλλου, να μην υπάρξει νέο κύμα κρουσμάτων του κορονοϊού, ώστε να μην χρειαστεί να αξιοποιηθεί όλο αυτό το υλικό.

Ο Διευθυντής του Γ.Φ.Τ. .π. Βασίλειος Χαβάτζας αναφέρθηκε στην συνεργασία που υπάρχει με το Επιμελητήριο και στην εν λόγω δράση, η οποία ήταν πανελλαδικής εμβέλειας.

Ο κ. Κόλλιας εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την συνεργασία και παρουσίασε αναλυτικά το υγειονομικό υλικό, ενώ επανέλαβε την ευχή του Αρχιεπισκόπου να μην χρειαστεί να αξιοποιηθεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ