Τε, 12/06/24 | 17:15

Xειροθετήθηκε ο πρώτος αστυνομικός αρχιμανδρίτης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Μάρκος Παπαγεωργίου Τον ιερομόναχο Κύριλλο Αλεξανδρόπουλο που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλλοδαπών Αθηνών, χεροθέτησε χθες σε αρχιμανδρίτη ο Μητροπολίτης Νιγηρίας Αλέξανδρος.

Η χειροθεσία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων του ομωνύμου δήμου, παρουσία πολλών φίλων κληρικών και λαϊκών, ενώ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι κομμάτων, πανεπιστημιακοί καθηγητές, προϊστάμενοι της Ελληνικής Αστυνομίας και οι κατά καιρούς Διοικήτες και συνάδελφοι του π. Κυρίλλου, που γίνεται ο πρώτος αστυνομικός με οφφίκιο αρχιμανδρίτη.

Κατά την χειροθεσία ο Μητροπολίτης Νιγηρίας ενίσχυσε πνευματικά με το λόγο του τον νεο Αρχιμανδρίτη και τον καλωσόρισε στην ιερατική οικογένεια του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, υπογραμμίζοντας ότι λαμβάνει το οφφίκιο του αρχιμανδρίτου με εντολή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου και του ευχήθηκε να διακονεί με αγάπη και θυσία τον ευλογημένο λαό της Αφρικής.

Ο νέος αρχιμανδρίτης είναι αστυνομικός, αναλυτής σε θέματα διεθνούς πολιτικής, Αναπληρωτής Καθηγητής στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας και Υποψηφιος Διδάκτορας Διεθνών Σχέσεων των Πανεπιστημίων Πάφου και Πελοποννήσου.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ