Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 9:58

Βυζαντινό ορατόριο «Από το Πάθος στην Ανάσταση» στο Περιστέρι

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε το Βυζαντινό ορατόριο που παρουσιάστηκε απόψε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ζωής.

Η εκδήλωση με τίτλο «Από το Πάθος στην Ανάσταση» περιελάμβανε κείμενα και ύμνους για να μας εισαγάγει στην ατμόσφαιρα της Αγίας & Μεγάλης Εβδομάδας.

Τους ύμνους έψαλαν οι ιεροψάλτες Βαλάντης Σαραφείδης, Αναστάσιος Δρακόπουλος, Αντώνης Κακολύρης, Κωνσταντίνος Σωτήρχος και η χορωδία του ναού.

Συμμετείχαν ο διεθνούς φήμης τενόρος Κωνσταντίνος Τζέμος, ο ηθοποιός Δημήτρης Δρακόπουλος και κλιμάκιο της χορωδίας “Βυζαντινοί Ψαλμωδοί”.

Τα κείμενα που έγραψε συγγραφέας Σοφία Σπύρου, ανέγνωσε με γλαφυρότητα η ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη, ενώ τα δρώμενα έντυσαν με την μουσική τους οι Γιώργος Τσουραπούλης και Σάκης Καρακώστας.

Ο προϊστάμενος του ναού π. Θεόδωρο Σχοινά αφού μετέφερε την ευλογία του Μητροπολίτη Περιστερίου Κλήμεντος, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης για την προσπάθεια να παρουσιάσουν αυτό το όμορφο αποτέλεσμα και ευχήθηκε κάποια στιγμή να παρουσιαστεί σε μεγαλύτερο χώρο.

Την εκδήλωση μετέδωσε ζωντανά η Εκκλησιαστική Τηλεόραση και το ECTV.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ