Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 0:21

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ

Βεροίας: Η μεγαλύτερη προσβολή που έχει εκστομισθεί για την Παναγία

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Στη βλάσφημη ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου αναφέρθηκε με τη σειρά του και ο μητροπολίτης Βεροίας Παντελεήμων ο οποίος χαρακτήρισε την κίνηση αυτή ως τη μεγαλύτερη υποτίμηση της προσφοράς της Κυρίας Θεοτόκου στη σωτηρία του ανθρωπίνου γένους. 

Ο μητροπολίτης Βεροίας που το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νάουσα και τέλεσε τη θεία λειτουργία, ανέφερε πως «δυστυχώς όμως βρίσκονται άνθρωποι σε υπερέχουσες θέσεις που εκπροσωπούν τη χώρα μας και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, οι οποίοι εμπαίζουν και λοιδορούν το ιερό πρόσωπο της Παναγίας μας.

Χωρίς να θέλει ωστόσο να αναφερθεί ονομαστικά στο πρόσωπο του  καθηγητή, ο κ. Παντελεήμων συμπλήρωσε πως δεν θέλω να πω περισσότερα, ούτε να τούς κατονομάσω, αλλά δυστυχώς υπάρχουν. «Εκείνο που προσευχόμαστε και παρακαλούμε όμως είναι η Παναγία μας να τούς φωτίσει και να τους συνετίσει, γιατί είναι η μεγαλύτερη προσβολή που έχει εκστομισθεί για την Παναγία».

Όπως διευκρίνισε μάλιστα ο ιεράρχης αυτό προσβάλλει και την Παναγία μας αλλά και όλους εμάς. «Αφού την τιμούμε, την ευλαβούμαστε και επικαλούμαστε τη χάρη της καθημερινά και της ζητούμε ιδιαιτέρως να μας απαλλάξει και από τη μάστιγα του κορονοϊού», κατέληξε ο μητροπολίτης Βεροίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ