Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 6:17

ΕΙΧΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ ΚΟΠΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Βατικανό: Ο πάπας Φραγκίσκος ακύρωσε όλο του το πρόγραμμα

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ο πάπας Φραγκίσκος ακύρωσε όλα τα ραντεβού της Παρασκευής επειδή είχε πυρετό και αισθάνονταν κόπωση ανακοίνωσε το Βατικανό με φόντο τις ανησυχίες που διατυπώνονται το τελευταίο διάστημα για την υγεία του Αργεντινού ποντίφικα.

Ο εκπρόσωπος της Αγίας Έδρας Ματέο Μπρούνι ανέφερε ότι ο πάπας δεν δέχτηκε κανέναν σε ακρόαση σήμερα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποιο ακριβώς ήταν το πρωινό πρόγραμμα του Φραγκίσκου.

«Ο πάπας ήταν κουρασμένος χθες, η μέρα ήταν πολύ γεμάτη, είδε πολύ κόσμο, είχε τη συνάντηση με νέους του εκπαιδευτικού δικτύου Scholas Occurentes, θέλησε να χαιρετίσει τους πάντες. Κάποια στιγμή οι αντοχές πέφτουν», σχολίασε ο καρδινάλιος Πιέτρο Παρολίν, «υπουργός Εξωτερικών» του Βατικανού.

Πριν από δύο μήνες ο πάπας είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Ρώμης με πνευμονία. Πήρε εξιτήριο έπειτα από τρεις ημέρες νοσηλείας, αφού του χορηγήθηκαν αντιβιοτικά. Την Πέμπτη ωστόσο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανόφωνο κανάλι Telemundoο ίδιος τόνισε ότι η πνευμονία αυτή αντιμετωπίστηκε «εγκαίρως». «Εάν περιμέναμε λίγες ώρες ακόμη θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρότερη», παραδέχτηκε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ