Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 12:37

Τσίπρας: Η Κυβέρνηση να αναλάβει την πολιτική και κοινωνική ευθύνη με τις Εκκλησίες

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Να σταματήσει τώρα την ψηφοθηρική αντιμετώπιση με τις Εκκλησίες κάλεσε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

«Είναι ντροπή να γίνεται αυτό την στιγμή που πεθαίνουν άνθρωποι», ανέφερε φανερά ενοχλημένος από τη Λάρισα ο κ. Τσίπρας μιλώντας χθες το απόγευμα στο πλαίσιο της περιοδείας του προσθέτοντας συγχρόνως πως είναι ντροπή, «να αφήνει απροστάτευτους τους πιστούς για να μην τα βάλει με λίγους φανατικούς την ίδια στιγμή που ακόμη και η Ιερά Σύνοδος πήρε την ευθύνη».

Όπως διευκρίνισε μάλιστα στη συνέχεια αυτό το εμπρός και πίσω στο να προστατεύσουμε τους πιστούς συμπολίτες μας που θέλουν να θρησκεύονται, «είναι ζήτημα προστασίας της ζωής και δεν είναι ζήτημα επιβολής μέτρων», τόνισε.

ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΙΜΑΚΙΑ TOY ΕΟΔΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ

Ωστόσο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να μη ρίχνει το μπαλάκι στην Εκκλησία αλλά το Κράτος να αναλάβει την πολιτική και κοινωνική ευθύνη. «Να υπάρχουν ομάδες ελέγχου του ΕΟΔΥ έξω από τις Εκκλησίες και να κάνουν δωρεάν rapid test σε όσους από τους πιστούς θέλουν να μπουν στους ναούς», κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ