Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 18:55

Τρίτη δόση εμβολίου για τον μητροπολίτη Δημητριάδος: “Το ποσοστό των ανεμβολίαστων ιερέων μειώνεται μέρα με την ημέρα”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στην πραγματοποίηση της τρίτης δόσης του εμβολίου κατά της Covid-19 προχώρησε σήμερα ο μητροπολίτης Δημητριάδος, Ιγνάτιος.

“Με τη σύμφωνη γνώμη των ιατρών δέχτηκα την τρίτη δόση του εμβολίου. Και το κάνω συνειδητά. Γιατί έχω ευθύνη όχι μόνο να προστατεύσω τον εαυτό μου αλλά κυρίως να μη σταθώ ποτέ αφορμή για να ασθενήσει κάποιος άλλος. Και, βεβαίως, για να συμμετάσχω κι εγώ στην κοινή προσπάθεια όλων να αντιμετωπίσουμε την πανδημία”, δήλωσε βγαίνοντας από το εμβολιαστικό κέντρο του Βόλου ο μητροπολίτης Ιγνάτιος.

“Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι”, πρόσθεσε. “Χαίρομαι γιατί διαπίστωσα στο εμβολιαστικό κέντρο ότι πολλοί ξεκίνησαν τώρα τον εμβολιασμό. Από την άλλη όμως διαπίστωσα ότι είναι ικανός ο αριθμός όσων νοσούν από Covid και δυστυχώς υπάρχουν και άνθρωποι στις ΜΕΘ”.

“Μακάρι να κάνουμε ο καθένας από εμάς αυτό που πρέπει. Όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την πανδημία”, σημείωσε ο κ. Ιγνάτιος και τόνισε ότι “εδώ στο νοσοκομείο του Βόλου έχουμε τους λιγότερους ανεμβολίαστους. Ελπίζω σύντομα να είναι όλοι εμβολιασμένοι και ταυτόχρονα και στους ιερείς μας το ποσοστό μειώνεται μέρα με την ημέρα”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ