Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 9:37

ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Τρισάγιο για τις ψυχές που χάθηκαν από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα τέλεσε ο μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τρισάγιο για τις δεκάδες ψυχές που χάθηκαν από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη τέλεσε σήμερα το πρωί ο μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος στον ιερό ναό Τιμίου Προδρόμου Τυρνάβου όπου λίγο νωρίτερα προεξήρχε στην πρώτη προηγιασμένη θεία λειτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιεράρχης αμέσως μετά μετέβη στο γενικό νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύονται δεκάδες τραυματίες, ενώ ο πρωτοσύγκελλος της μητροπόλεως π. Ιγνάτιος Μουρτζανός μετέβη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης, ενώ χθες όλο το βράδυ βρισκόταν στο γενικό νοσοκομείο όπου κατέφθαναν τα πρώτα πτώματα.

Με απόφαση ωστόσο του Σεβασμιωτάτου όλες οι σημαίες των ναών της μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου θα κυματίζουν μεσίστιες για τρεις ημέρες.

Η ανακοίνωση της μητροπόλεως Λαρίσης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Με οδύνη και θλίψη παρακολουθούμε τις εξελίξεις μετά το πολύνεκρο δυστύχημα από την σύγκρουση τρένων στην κοιλάδα των Τεμπών. Η προσευχή μας και η σκέψη μας είναι στα θύματα αυτής της τραγωδίας και τους οικείους τους. Έχουμε εμπιστοσύνη στο προσωπικό των νοσοκομείων μας και ξέρουμε ότι ανταποκρίνονται θυσιαστικά στην κρίσιμη αυτή στιγμή.

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στα σώματα ασφαλείας για την άμεση ανταπόκρισή τους και τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση του τραγικού αυτού συμβάντος.

Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων. Προσευχόμαστε σύντομα οι τραυματίες να επιστρέψουν υγιείς στα σπίτια τους, αλλά και οι συγγενείς των κεκοιμημένων να λάβουν την εξ ύψους παρηγορία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ