Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 | 9:40

ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ

Τρίκαλα: Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της ΣΜΥ οι δύο μητροπολίτες του νομού

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών που εδρεύει στα Τρίκαλα μετέβησαν σήμερα το πρωί οι μητροπολίτες Τρίκκης κ. Χρυσόστομος και Σταγών κ. Θεόκλητος, όπου τέλεσαν την ακολουθία παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Ο απερχόμενος Διοικητής Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς, εμφανώς συγκινημένος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πόλη και για την σχολή, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δύο μητροπολίτες του νομού για την αγαστή συνεργασία που είχε μαζί τους καθόλη τη διάρκεια της θητείας του ως διοικητής της σχολής.

Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής Ταξίαρχος Ιωάννης Κορέλης, υπογράμμισε ότι έχοντας επίγνωση της τιμής που του έγινε θα τηρήσει τους νόμους και τους στρατιωτικούς κανονισμούς, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε ότι θα αγωνιστεί προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της Σχολής.

Φώτο: Δημήτρης Καραγιάννης

Μετά το πέρας της τελετής οι δύο ιεράρχες ευχήθηκαν τόσο στο νέο Διοικητή της Σχολής όσο και στον απερχόμενο καλή δύναμη στο έργο τους και στη συνέχεια παρακολούθησαν μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους την στρατιωτική παρέλαση των τμημάτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ