Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 | 4:11

ΕΤΥΧΑΝ ΕΓΚΑΡΔΙΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Με τους μητροπολίτες Τρίκκης Χρυσόστομο και Σταγών Θεόκλητο συναντήθηκαν επίσκοποι της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τους μητροπολίτες Τρίκκης κ. Χρυσόστομο και Σταγών κ. Θεόκλητο είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν οι θεοφιλέστατοι επίσκοποι Σωζοπόλεως κ. Κυριακός και Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος, βοηθοί του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο στενοί συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας συναντήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής με τον κ. Χρυσόστομο στο επισκοπείο στα Τρίκαλα. Ο μητροπολίτης αφού τους συνεχάρη για την επάξια εκλογή τους από το Οικουμενικό Πατριαρχείο τους παρακάλεσε να μεταφέρουν στον κ. Μακάριο την αγάπη της τοπικής Εκκλησίας.

Ακολούθως οι θεοφιλέστατοι μετέβησαν στην Καλαμπάκα, όπου εκεί τους υποδέχτηκε εγκαρδίως ο επιχώριος μητροπολίτης κ. Θεόκλητος στο επισκοπείο της μητρόπολης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μάλιστα οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα αμοιβαίου εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια, οι δυο επίσκοποι με τη συνοδεία τους επισκέφτηκαν τις ιερές μονές αγίου Στεφάνου και αγίου Νικολάου Αναπαυσά Μετεώρων, όπου είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν από τον ηγούμενο της μονής Αναπαυσά αρχιμανδρίτη Θεοφάνη Κάσσο στα Άγια Μετέωρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ