Πε, 13/06/24 | 0:02

ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΔΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών συναντήθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΔΣΟ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών κ. Μιχαήλ Κωνσταντίνο Σταθόπουλο πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας και Μέλος της Βουλής των Ελλήνων δρ Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Ακαδημίας Αθηνών, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας καλωσόρισε τον επικεφαλής του διεθνούς θεσμού των Ορθοδόξων κοινοβουλευτικών και ενημερώθηκε για την τριαντάχρονη πορεία και το έργο της ΔΣΟ αλλά και τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της Οργάνωσης σχετικά με την προαγωγή του ρόλου των χριστιανικών αξιών στην Ευρώπη και τον Κόσμο.

Ο επικεφαλής της ΔΣΟ αναφέρθηκε στις διαχρονικά επιδιωκόμενες σχέσεις εμπιστοσύνης που οικοδομεί ο θεσμός των Ορθοδόξων βουλευτών με Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και ερευνητικούς φορείς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη σύναψη του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ της ΔΣΟ και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που αποτέλεσε τη βάση στενότερης συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πρόσφατες δραστηριότητες της ΔΣΟ, ενώ ευχαρίστησε τον Μάξιμο Χαρακόπουλο που του προσέφερε την ελληνική έκδοση του Τόμου για τους Ναούς της Αγίας Σοφίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ