Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 | 3:19

ΤΟΥ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ

Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο συναντήθηκε ο Υπουργός Τουρισμού

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ισραήλ ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας έγινε σήμερα δεκτός στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο.

Ο κ. Κικίλιας ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων για την πατρική υποδοχή και επεσήμανε ότι επισκέπτεται το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ως ταπεινός προσκυνητής και ως Έλληνας, ευχόμενος παράλληλα το μήνυμα της νίκης της ζωής κατά του θανάτου που μεταλαμπαδεύτηκε από τα Ιεροσόλυμα σε όλο τον κόσμο και είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ, να φωτίζει το μυαλό, την ψυχή και την καρδιά όλων.

Από την πλευρά του, ο κ. Θεόφιλος τόνισε πως η επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος της ελληνικής Πολιτείας και της ελληνικής Κυβέρνησης για το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και ευχαρίστησε τον Υπουργό εκ μέρους και της Αγιοταφικής Αδελφότητας.

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων απένειμε στον Υπουργό Τουρισμού το Μετάλλιο του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου, ενώ αμέσως μετά την απονομή ο κ. Κικίλιας μετέβη στην Παλαιά Πόλη των Ιεροσολύμων και προσκύνησε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στον οποίο βρίσκεται ο Πανάγιος Τάφος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ