Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 12:12

ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο συναντήθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Επίσκεψη στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων πραγματοποίησε την Τρίτη o Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος όπου τον υποδέχθηκε ο κ. Θεόφιλος μετά πατέρων Αγιοταφιτών

Ο Μακαριώτατος είχε την ευκαιρία να εξηγήσει στον κ. Αρχηγό και τη συνοδεία του, τη σημασία που έχει η Ιερουσαλήμ της οποίας καρδιά είναι ο γολγοθάς, ο άγιος τάφος και ο ανεγερθείς ναός της αναστάσεως.

Ο κ. Φλώρος με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων για τους ενημερωτικούς λόγους, ζήτησε τις προσευχές του για την ενίσχυση του έργου του Ελληνικού Στρατού, ιδιαιτέρως τώρα με τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις.

Ακολούθως, ο Μακαριώτατος απένειμε στον Στρατηγό ένα σταυρό και στη σύζυγό του που τον συνόδευε, το βιβλίο της ιστορίας των Ιεροσολύμων, του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Παπαδόπουλου, έναν πίνακα της Ιερουσαλήμ επάργυρο και μία εικόνα της Θεοτόκου, ενώ στα μέλη της συνοδείας από μία Ιεροσολυμίτικη ευλογία.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ απένειμε στον κ. Θεόφιλο μία πλακέτα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης και ένα βιβλίο «Τα εθνικά Ευαγγέλια του Ιερού Αγώνος» και στη συνέχεια μετέβη για προσκύνηση στον Πανάγιο Τάφο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ