Πε, 13/02/25 | 1:56

ΤΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ

Με τον Πατριάρχη Αντιοχείας επικοινώνησε τηλεφωνικώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη επικοινώνησε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου και του εξέφρασε την συμπαράσταση της Ελλάδας για τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού που έπληξε τις περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας και της βόρειας Συρίας, οι οποίες υπάγονται εκκλησιαστικώς στη δικαιοδοσία του Πατριαρχείου.

Η κα Σακελλαροπούλου τόνισε ότι η χώρα μας στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τους δοκιμαζόμενους από τον σεισμό συνανθρώπους μας.

Από πλευράς του, ο Πατριάρχης Αντιοχείας ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αλληλεγγύη και την ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ