Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 | 18:55

ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφτηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας με τους τρεις νέους επισκόπους

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος, μαζί με τους νέους επισκόπους της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Ο κ. Μακάριος, με τους τρεις νεοχειροτονηθέντες επισκόπους, Σωζοπόλεως κ. Κυριακό, Μαγνησίας κ. Χριστόδουλο και Κερασούντος κ. Ευμένιο, έτυχαν θέρμης υποδοχής, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Από τη μεριά τους οι νέοι επίσκοποι, υπέβαλαν τα σέβη τους προς τον Παναγιώτατο και ζήτησαν την πατριαρχική του ευλογία, με την ευκαιρία της πρόσφατης εκλογής και χειροτονίας τους, από τον κ. Μακάριο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος, μετέφερε για ακόμη μία φορά την ευγνωμοσύνη και την αγάπη τόσο του ιδίου, όσο και των ιεραρχών της Πέμπτης Ηπείρου, προς τη μητέρα Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και προς το πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Ακολούθως, προσέφερε στον Παναγιώτατο τον αφιερωματικό τόμο “Βαρθολομαίω τω Οικουμενικώ ευλαβικόν αφιέρωμα”, που εκδόθηκε με την επιμέλεια της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, με αφορμή την συμπλήρωση τριάντα ετών, πατριαρχικής διακονίας του Παναγιωτάτου.

Ο κ. Βαρθολομαίος με τη σειρά του, ευχήθηκε με πατρική στοργή στους νέους επισκόπους, καλή και ευδόκιμη αρχιερατεία, προς όφελος των Ελλήνων ορθοδόξων της Αυστραλίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ