Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 | 1:54

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Με τον μητροπολίτη Βεροίας συναντήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο μητροπολιτικό μέγαρο Βεροίας πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ημαθία, όπου είχε συνάντηση με τον μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμων.

Ο κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον Υπουργό στη βυζαντινή Βέροια με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογεί, να τον προστατεύει και να του δίδει δύναμη στο δύσκολο έργο του, ενώ δεν παρέλειψε να προσφέρει την έκδοση της μητροπόλεως με τίτλο, «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Με την σειρά του ο Υπουργός Οικονομικών ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία και ακολούθησε γόνιμος διάλογος για διάφορα θέματα που άπτονται της επικαιρότητας.

Φώτο: Κοσμάς Καραγιάννης

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας και κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ