Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 | 6:32

ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τον μητροπολίτη Σουηδίας Κλεόπα επισκέφτηκε ο νέος Πρέσβυς της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Σουηδία

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Τον μητροπολίτη Σουηδίας Κλεόπα επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο νέος Πρέσβυς της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Σουηδία κ. Σόλωνας Σάββας.

Ο ιεράρχης υποδέχθηκε με πολλή χαρά τον υψηλό επισκέπτη στην έδρα της επαρχίας του στην Στοκχόλμη και τον ξενάγησε στον καθεδρικό ναό του αγίου Γεωργίου, τον ενημέρωσε για τα έργα αποκαταστάσεως που πραγματοποιούνται και τον δέχτηκε σε ακρόαση στο μουσείο ελληνοχριστιανικής κληρονομιάς.

Παράλληλα, τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του και του διαβίβασε τις πατρικές ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Κατόπιν, τον ενημέρωσε για την έκταση και τις χώρες που περιλαμβάνει η Ιερά Μητρόπολη ως Εξαρχία του Οικουμενικού Πατριαρχείου για το όλο έργο που επιτελείται σε κάθε μία από αυτές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει την αγαστή συνεργασία του με τους προκατόχους του κ. Σάββα αλλά και τους λοιπούς Πρέσβεις της Κύπρου σε ολόκληρη την Σκανδιναβία.

Ακολούθως, ο κ. Πρέσβης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και την ενημέρωση και ζήτησε την προσευχητική του συμπαράσταση στα νέα του πολυεύθυνα καθήκοντα, ενώ αντηλλάγησαν εκατέρωθεν ευχές για τις επερχόμενες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος και του Πάσχα.

Ο μητροπολίτης Κλεόπας προσέφερε στον κ. Σάββα τις πρόσφατες εκδόσεις της ιεράς μητροπόλεως Σουηδίας, ευγενή προσφορά της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και Σουηδικά πασχαλινά γλυκά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ