Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 | 0:31

ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως Βαρνάβα επισκέφτηκε ο νέος Αστυνομικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολίτη Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα πραγματοποίησε την περασμένη Τρίτη ο νέος Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος  Σπυρίδων Σκλάβος με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης το οποίο εδρεύει στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο Επιθεωρητής ζήτησε την ευλογία  του Σεβασμιωτάτου, ενόψει της ανάληψης  των νέων  του καθηκόντων και  διατύπωσε την επιθυμία να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της τοπικής Εκκλησίας στον ίδιο βαθμό και με σκοπό πάντα την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού συνεχάρη τον κ. Σκλάβο, τον καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη και τον ενημέρωσε για το έργο της μητροπόλεως καθώς και για τα ιδιαίτερα  προβλήματα της περιοχής.

Φώτο: Μητρόπολη Νεαπόλεως

Τέλος, ο ιεράρχης της Δυτικής Θεσσαλονίκης, αφού ευχήθηκε υγεία και δύναμη στον Επιθεωρητή για το  βαρυσήμαντο έργο που ανέλαβε στη Βόρειο Ελλάδα, τον διαβεβαίωσε ότι η μητρόπολη θα παραμένει πάντοτε αρωγός της ΕΛ.ΑΣ. προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ