Σάββατο 18 Μαΐου 2024 | 3:23

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Τον μητροπολίτη Φθιώτιδος επισκέφτηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τον μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφτηκε σήμερα ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λαμία.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Τσίπρα για την επίσκεψή του και του προσέφερε εκτός από εκδόσεις και προϊόντα της μητροπόλεως και την χαρακτηριστική ιστορική φωτογραφία με την εμβληματική μορφή του καθηγουμένου της μονής Αγάθωνος μακαριστού Γερμανού Δημάκου του παπά- ανυπόμονου.

Ο κ. Πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τον συνεχάρη για το έργο του, ακολούθως αναφέρθηκε στη διαχρονική προσφορά του λαϊκού κλήρου στους λαϊκούς αγώνες και είχε την ευκαιρία μιας ουσιαστικής επικοινωνίας με τον κ. Συμεών.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

Κατά την αναχώρησή του επισκέφθηκε και το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιού «Άγιος Εφραίμ» της αποστολής και της ιεράς μητροπόλεως, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας και είχε τη χαρά να ακούσει από ένα μικρό μέρος της χορωδίας του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανός ο Μελωδός κλασικά παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια και χριστουγεννιάτικα κάλαντα της Ηπείρου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ