Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 | 4:43

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στη Νέα Υόρκη

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος κατά τη σύντομη ομιλία του στην έναρξη του γεύματος που παρέθεσαν χθες το μεσημέρι οι οργανώσεις της Ομογένειας στον Έλληνα πρωθυπουργό στο Loeb Boathouse στη Νέα Υόρκη.

“Σε μια περίοδο παγκόσμιας αβεβαιότητας εσείς συνεχίζετε να επιδεικνύετε εκείνες τις ηγετικές ικανότητες που απαιτούνται τόσο για την Ελλάδα μας όσο και για ολόκληρο τον κόσμο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος χθες είχε την πρώτη επαφή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη λίγο πριν από τη σημερινή τους συνάντηση στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν της Νέας Υόρκης.

Φωτογραφίες: Dimitrios S. Panagos

Παράλληλα διευκρίνισε πως η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη τον περασμένο Μαΐο στην Αμερική και η ομιλία του στην κοινή σύνοδο του Κογκρέσου, “ήταν μια άνευ προηγουμένου τιμή και για τον ίδιο προσωπικά και για την Ελλάδα που γέμισε όλους τους ομογενείς με βαθιά συγκίνηση και με μεγάλη υπερηφάνεια” .

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ωστόσο κατά τη δέηση που έκανε επικαλέστηκε τις ευλογίες του Θεού για τον Έλληνα πρωθυπουργό, την ελληνική κυβέρνηση και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο αλλά και για την επικράτηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ελευθερίας όπου γης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ