Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 | 22:09

ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Mε τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Γεώργιο είχε συνάντηση το πρωί της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο o Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. Κατά τη συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος χάρισε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη αντίγραφο εικόνας του 16ου αιώνα.

Προσφέροντας το δώρο ο Μακαριότατος ανέφερε ότι πρόκειται για αντίγραφο εικόνας του 16ου αιώνα που ήταν στον Τρυπιώτη και ευχήθηκε να είναι πάντα προστασία και φωτισμός ο Ιησούς Χριστός.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και σημείωσε ότι «εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου θερμότατες ευχές για μια ευδόκιμο διακονία. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι θα είναι απόλυτα επιτυχής επʼ αγαθώ της πατρίδας μας, του Ελληνισμού, του Χριστιανισμού».

Στη συνέχεια ο Μακαριότατος επεσήμανε ότι, «καταλαβαίνετε και εκ πείρας ξέρετε βέβαια περισσότερο τα καθήκοντα σας που είναι και πολύ μεγαλύτερα ότι μπαίνουμε σε μια νέα φάση που για ’μένα δεν συγκρίνεται με την προηγούμενή μου θέση στην Πάφο, είναι και ποιοτικά και ποσοτικά διάφορα τα προβλήματα. Ελπίζουμε με τη βοήθεια του Θεού να ανταποκριθούμε», με τον Πρόεδρο να απαντά «δεν έχω καμιά αμφιβολία σας εύχομαι το καλύτερο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ