Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 | 6:52

ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας συναντήθηκε ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο επισκέφθηκε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας στο Σύδνεϋ ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης συνοδευόμενος από τον Σμήναρχο Μιλτιάδη Μηλίτση και τον Στρατιωτικό Ακόλουθο της Ελληνικής Πρεσβείας στην Καμπέρα Συνταγματάρχη Ιωάννη Φασιανό.

Ο Αντιναύαρχος κ. Ιωάννης Δρυμούσης μετέφερε στον κ. Μακάριο τις ευχές και το σεβασμό του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγού κ. Κωνσταντίνου Φλώρου και τον διαβεβαίωσε ότι όλη η στρατιωτική ηγεσία είναι στο πλευρό της Αρχιεπισκοπής και του Αρχιεπισκόπου για όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την ενότητα του Ελληνισμού της πέμπτης ηπείρου.

«Παρακολουθούμε το έργο σας και σάς συγχαίρουμε για ό,τι έχετε κάνει εδώ στην Αυστραλία. Είμαστε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε. Είμαστε δίπλα σας και στηρίζουμε το έργο της Εκκλησίας που είναι ενωτικό και αποβλέπει στην πρόοδο του Ελληνισμού και των υψηλών ιδεών του Γένους μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του ευχήθηκε για την ενδυνάμωση του Ελληνικού Στρατού και τόνισε στους συνομιλητές του ότι η επίσκεψή τους αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

«Εμείς θαυμάζουμε τους αγώνες σας και τις αγωνίες σας και είμαστε σίγουροι ότι η φιλτάτη πατρίδα μας δεν κινδυνεύει διότι έχει ανθρώπους στον Ελληνικό Στρατό που έχουν πίστη και ιδανικά. Ευχαριστούμε που ήρθατε στην Αυστραλία. Η παρουσία σας βοηθά ώστε η γέφυρα που υπάρχει μεταξύ Ελλάδος και Αυστραλίας να μην χορταριάσει αλλά να είναι γεμάτη πατήματα. Πάντοτε να υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται προς την Ελλάδα και άλλοι που ξεκινούν από την Ελλάδα με προορισμό την Αυστραλία», τόνισε ο κ. Μακάριος.

Ο Αρχιεπίσκοπος ακολούθως έλαβε τιμητικώς από τον κ. Δρυμούση τον θυρεό του Ελληνικού Στρατού ενώ ο ίδιος προσέφερε στους υψηλούς επισκέπτες το ασημένιο νόμισμα που έκοψε η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας για τα διακόσια χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως.    

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ