Τρίτη 28 Μαΐου 2024 | 21:05

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Τον αγιασμό των εγκαινίων του Πολεμικού Μουσείου Χαλκίδος τέλεσε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος παρουσία του Πρωθυπουργού

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τον αγιασμό των εγκαινίων του Πολεμικού Μουσείου Χαλκίδος τέλεσε το περασμένο Σάββατο ο μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος το οποίο βρίσκεται εντός των κτηριακών εγκαταστάσεων της Σχολής Πεζικού Χαλκίδος και αποτελεί παράρτημα του εν Αθήναις Πολεμικού Μουσείου.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Λιάσκο για την προσωπική μέριμνα ιδρύσεως του μουσείου, αφού μεγάλο μέρος των εκθεμάτων ήταν αντικείμενα προσωπικής του συλλογής. Αναφέρθηκε ευφήμως και στην διοίκηση της Σχολής Πεζικού για την παραχώρηση του κτηρίου, το οποίο από σήμερα θα είναι ένα ακόμη κόσμημα και ένας επιπλέον πόλος έλξεως των κατοίκων και επισκεπτών της Χαλκίδος.

Στα εγκαίνια, μεταξύ των πολλών προσκεκλημένων παρέστησαν ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνιος Σαμαράς, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σίμος Κεδίκογλου, οι Βουλευτές Ευβοίας κ.κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης και Σπυρίδων Πνευματικός, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνης Σπανός και η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ