Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 11:51

Με την Υπουργό Παιδείας συναντήθηκε ο μητροπολίτης Φθιώτιδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, είχε σήμερα ο μητροπολίτης Φθιώτιδος, Συμεών.

Η κ. Κεραμέως βρέθηκε στη Λαμία στο πλαίσιο της περιοδείας της σε εκπαιδευτικές δομές της Περιφερειακής Ενότητος Φθιώτιδος και είχε μια ουσιαστική συνομιλία για τοπικά θέματα, για ζητήματα της μητρόπολης Φθιώτιδος, της τοπικής εκκλησιαστικής εκπαίδευσης και για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος με τον μητροπολίτη Συμεών.

Η υπουργός Παιδείας είχε την ευκαιρία επίσης να ξεναγηθεί στις εκπαιδευτικές δομές της μητρόπολης, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» αλλά και στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ».

«Είναι πολλή μεγάλη χαρά να βρίσκομαι μαζί σας. Περιηγήθηκα στους χώρους του Κέντρου και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Θέλω να συγχαρώ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, αλλά και όλους τους συνεργάτες του και συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας και του μεγάλου και σημαντικού έργου. Είχα τη χαρά να συνομιλήσω με παιδιά και μαθητές στο Κ.Δ.Α.Π και στο Ωδείο. Νομίζω όλα αυτά συμβάλλουν με καθοριστικό τρόπο στην συνολική εκπαίδευση», ανέφερε σε δηλώσεις της στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της μητρόπολης (89,4 Fm), ενώ ο μητροπολίτης Συμεών από την πλευρά του την ευχαρίστησε για την επίσκεψή της και εξέφρασε την ευαρέσκειά του και την χαρά του, διότι η κ.  Κεραμέως συνομίλησε άμεσα και ζωντανά με τα παιδιά της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, τα οποία όπως τόνισε σε δήλωσή του «αποτελούν το μέλλον του τόπου μας, γι’ αυτό και τα διακονούμε όλοι μαζί και ο καθένας μας χωριστά από τον τομέα της διακονίας του».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ