Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 | 4:16

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Με την Υφυπουργό Τουρισμού συναντήθηκε ο μητροπολίτης Ιεραπύτνης Κύριλλος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης  ο μητροπολίτης Ιεραπύτνης Κύριλλος στο Υπουργείο Τουρισμού.

Ο κ. Κύριλλος ως πρόεδρος της συνοδικής επιτροπής επί του θρησκευτικού τουρισμού της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, συζήτησε με την κ. Ζαχαράκη η οποία είναι αρμόδια για θέματα θεματικού τουρισμού, προτάσεις και δράσεις για την προστασία, προβολή και ανάδειξη των εκκλησιαστικών μνημείων της Μεγαλονήσου.

Στις συνομιλίες που έγιναν σε ένθερμο κλίμα, έγινε γόνιμος διάλογος για την ενεργοποίηση και επικαιροποίηση του πρωτοκόλλου συνεργασίας που είχε υπογραφεί τον Νοέμβριο του 2013 μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού και της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, αλλά και για την πραγματοποίηση ημερίδων σε συνεργασία και με άλλους φορείς, με σκοπό την προώθηση του θρησκευτικού-προσκυνηματικού τουρισμού, σε συνδυασμό με άλλες εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Ο Ιεράρχης διαβίβασε στην κα Υφυπουργό τις ευχές του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου και την ευχαρίστησε προσωπικά για το ενδιαφέρον και την αγάπη της για την πλούσια παράδοση, την ιστορία και τα εκκλησιαστικά μνημεία της Κρήτης, αλλά και για την έμπρακτη στήριξή της στο έργο της Εκκλησίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ