Τρίτη 16 Απριλίου 2024 | 11:27

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Την τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης του ΚΕΥΠ ευλόγησε ο μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου στη Λαμία ευλόγησε σήμερα ο μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Νέος Διοικητής του ΚΕΥΠ καθώς και Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Λαμίας ανέλαβε  ο Ταξίαρχος Ευάγγελος Κατσάρας, παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον Υποστράτηγο ε.α. Μιχαήλ Κρητσωτάκη.

Στην τελετή, το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκπροσώπησε ο Διευθυντής Γ.Ε.Π./Δ.Υ.Π. Υποστράτηγος Αρίστος Περρής, ο οποίος υπηρετούσε ως Διοικητής του ΚΕΥΠ κατά την ενθρόνιση του κ. Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος στους ανώτατους αξιωματικούς αλλά και στο λοιπό στρατιωτικό προσωπικό ανέφερε μεταξύ άλλων πως, «το ΚΕΥΠ το έχουν υπηρετήσει σπουδαίοι Διοικητές, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην μέχρι τώρα εκπλήρωση της υψηλής αποστολής του. Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος διότι ο νέος Διοικητής, Ταξίαρχος Ευάγγελος Κατσάρας, παραλαμβάνει σήμερα από ένα σπουδαίο Αξιωματικό, με αδαμάντινο χαρακτήρα και εμβληματική παρουσία στην περιοχή μας, τον Υποστράτηγο Μιχαήλ Κρητσωτάκη, ο οποίος ανέβασε τον πήχη του ΚΕYΠ πολύ ψηλά και καταλείπει μια σημαντική παρακαταθήκη για τον άξιο διάδοχο του».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ