Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 | 7:06

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ Α' ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ

Για την πρωτεύουσα του βασιλείου του Μπαχρέιν αναχώρησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Αεροπορικώς για την πρωτεύουσα του Βασιλείου του Μπαχρέιν αναχώρησε σήμερα νωρίς το πρωί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος όπου θα συμμετάσχει και θα ομιλήσει στη Διαθρησκειακή Συνάντηση “Bahrain Dialogue Forum” η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Αυτού Μεγαλειότητος του Βασιλέως Hamad bin Isa Al Khalifa.

Στη συνάντηση που διοργανώνεται από το Ανώτατο Συμβούλιο Ισλαμικών Ζητημάτων του Βασιλείου του Μπαχρέιν, σε συνεργασία με το Μουσουλμανικό Συμβούλιο των Πρεσβυτέρων θα παραστούν επίσης ο Αγιώτατος Πάπας Ρώμης Φραγκίσκος και ο Σοφολογιώτατος Μεγάλος Ιμάμης του Al-Azhar από την Αίγυπτο, Καθηγητής Ahmed Al-Tayeb, καθώς και σημαντικός αριθμός θρησκευτικών ηγετών και ανθρώπων της διανόησης από όλο τον κόσμο.

Ο Παναγιώτατος συνοδεύεται από τον Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, τον Πανασιολ. Κωδικογράφο της Αγίας και Ιεράς Συνόδου Διάκονο κ. Οικουμένιος και τον Ιερολ. Αρχιδιάκονο του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ιωάννη Χρυσαυγή.

Φώτο: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Επίτροπος του Πατριάρχου κατά την απουσία του ορίσθηκε ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, ο οποίος και τον προέπεμψε στο Αεροδρόμιο της Πόλης, μαζί με τον Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλο κ. Θεόδωρο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ