Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 | 5:09

ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ

Την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας επισκέφτηκαν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και βουλευτής του εργατικού κόμματος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Την Έδρα της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Σύδνεϋ επισκέφθηκαν σήμερα ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως στο Κοινοβούλιο της Νέας Νοτίου Ουαλίας κ. Chris Minns και ο ομογενής Πολιτειακός Βουλευτής του Εργατικού Κόμματος σκιώδης Υπουργός Μικρών Επιχειρήσεων Περιουσίας και Πολυπολιτισμικότητας κ. Steve Kamper.

Τους υψηλούς επισκέπτες υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, πλαισιούμενος από τον Επίσκοπο Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίο, τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρο Κρικέλη, τον Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του κ. Αμφιλόχιο Παπαντωνίου, τον Αρχιμανδρίτη κ. Στέφανο Τινικασβίλι, τον Αρχιδιάκονο κ. Αθηναγόρα και τον Διάκονο κ. Τιμόθεο. 

Ακολούθησε συνάντηση στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου, όπου σε κλίμα εγκαρδιότητος συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την Ελληνική Ομογένεια και την τοπική Εκκλησία.

Στο πλαίσιο της συνάντησης παρουσιάστηκε από τον Σεβασμιώτατο το πρωτοποριακό project υπό τον τίτλο «Our people, their stories» που υλοποιεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, για το οποίο οι κ.κ. Minns και Kamper εξέφρασαν πολύ θετικές εντυπώσεις και δήλωσαν την πρόθεσή τους να υποστηρίξουν κάθε προσπάθεια όπως η συγκεκριμένη, που αναδεικνύει την ιστορία του Ελληνισμού στους Αντίποδες και τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Αυστραλίας. Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τα σχέδια της νέας Αρχιεπισκοπής στα οποία περιλαμβάνεται και το Μουσείο της Ομογένειας, καθώς και άλλοι κοινόχρηστοι χώροι που θα προσφερθούν στην υπηρεσία του λαού.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος ευχήθηκε σε αμφότερους καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο ιστορικό κτίριο του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στους λοιπούς χώρους της Αρχιεπισκοπής.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ