Τρίτη 16 Απριλίου 2024 | 12:00

ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Με την ανώτατη τιμητική διάκριση της Μητροπόλεως Γλυφάδας τιμήθηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με την ανώτατη τιμητική διάκριση της Μητροπόλεως Γλυφάδας τιμήθηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος από τον οικείο μητροπολίτη κ. Αντώνιο.

Κατά τη διοργάνωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων για την επέτειο των 101 χρόνων από το ταφικό έθιμο στα Σούρμενα, ο κ. Αντώνιος απένειμε στον Δήμαρχο το Χρυσό Τίμιο Σταύρο μετά Αστέρος των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, συνοδευόμενο με Μέγα Αρχιερατικό Πιττάκιον του Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή κατά την οποία τον έχρησαν μέγα ευεργέτη της τοπικής εκκλησίας και της ιεράς μητροπόλεως ως αναγνώριση της προσφοράς του, καθώς στο πλαίσιο συμφωνίας που έχουν πραγματοποιήσει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης με τη Μητρόπολη, πρόκειται να κατασκευαστεί νέο κειμηλιαρχείο και επισκοπείο, καθώς και ιερός ναός προς τιμήν των Αγίων Ιατρών και της Ζωοδόχου Πηγής για την θεραπεία της νόσου του καρκίνου στα δύο οικόπεδα που διαθέτει ο Δήμος στο Ελληνικό, εντός του αεροδρομίου πλησίον των ιερών ναών της Αγίας Τριάδας και της Αγίας Παρασκευής.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ