Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 | 20:22

Τιμώντας τον εθελοντισμό στην εποχή του κορονοϊου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Σε μία σεμνή τελετή, η εκκλησιαστική κοινότητα αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως τίμησε τις γυναίκες που συμμετείχαν στην προετοιμασία της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αλβανία.

Το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου 2020, έλαβε χώρα η τιμητική εκδήλωση όπου ο αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντισμού του δήμου Ηλιουπόλεως Ιωάννης Πούλος, αφού αναφέρθηκε στην μεγάλη αξία του εθελοντισμού, παρέδωσε στις τέσσερις από τις έξι εθελόντριες από μία εικόνα των αγίων Μυροφόρων, αντίγραφο της εφεστίου εικόνας της ομώνυμου μονής τους, στο Δυρράχιο της Αλβανίας.

Προηγουμένως ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου αναφέρθηκε στο ιστορικό της δράσης και ευχαρίστησε τις εθελόντριες, οι οποίες εργάστηκαν υπό τον συντονισμό της γραμματέως του εκκλησιαστικού συμβουλίου Βασιλικής Φαλίδα.

Να θυμήσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2020 από την εκκλησιαστική κοινότητα της αγίας Μαρίνης οργανώθηκε αποστολή στην Αλβανία με την οποία μεταφέρθηκαν 6 τόνοι τρόφιμα και ρούχα για τους σεισμόπληκτους του Δυρραχίου. Η εν λόγω βοήθεια, παραδόθηκε στην ανδρώα μονή του αγίου Βλασίου για να διατεθούν μέσω της εκκλησίας της Αλβανίας, στους ανάγκη έχοντας.

Πληροφορίες εκ του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου, του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ