Με κάθε επισημότητα θα εορταστεί και φέτος η μνήμη του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου στον ιερό ναό των Αγίων Ακινδύνων στους Αγίους Αναργύρους αφόυ το παρεκκλήσιο στο κάτω μέρος του ναού είναι αφιερωμένο στον άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο.
Την Κυριακή 26 Μαΐου παραμονή της εορτής στις 7 το πρωί, θα τελεστεί όρθρος και θεία λειτουργία, ενώ το απόγευμα της ιδίας ημέρας στις 6, θα τελεστεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και στις 9 το βράδυ θα ακολουθήσει ιερά αγρυπνία.
Την Δευτέρα 27 Μαΐου ανήμερα της εορτής του αγίου στις 7 το πρωί, θα τελεστεί η πανηγυρική θεία λειτουργία και θα ακολουθήσει η λιτάνευση της ιεράς εικόνας του αγίου πέριξ της ενορίας. Το απόγευμα ωστόσο στις 6, θα τελεστεί η παράκληση προς τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο.

Ο προϊστάμενος και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού προσκαλούν όλους τους πιστούς να προσέλθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τις λατρευτικές ακολουθίες που θα πραγματοποιηθούν προς τιμήν του θαυματουργού αγίου.



