Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 7:30

ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

Τι απαντά στην Ιερά Σύνοδο και τους μητροπολίτες ο Ηλίας Μόσιαλος για τη βλάσφημη ανάρτησή του

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Tη δική του απάντηση έδωσε στα “πυρά” που δέχθηκε ο Ηλίας Μόσιαλος τόσο από την Ιερά Σύνοδο όσο και από τους μητροπολίτες Μεσσηνίας και Πατρών για την βλάσφημη ανάρτησή του.

Ο καθηγητής μιλώντας στο ΣΚΑΙ κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την ανάρτηση του σκίτσου στο προφίλ του, το οποίο απεικόνιζε την Παναγία να φορά μάσκα επάνω σε ένα γαϊδουράκι αλλά σύμφωνα με τον ίδιο όμως όλο αυτό είχε απλά μια σατυρική διάσταση ως προς τη μη τήρηση των μέτρων για τον ιό, τονίζοντας πως  «όλοι πρέπει να συμβάλουμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής ειδικά αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων».

Ο κ. Μόσιαλος, αποφεύγοντας στην πραγματικότητα να δώσει κάποια ουσιαστική απάντηση για την προσβλητική αυτή ανάρτηση, δυο ακριβώς ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, αρκέστηκε στο να υπογραμμίσει μονάχα πως «οι θεμελιώδεις αξίες της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής αλλά και η αξία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Αυτός ήταν ο μόνος στόχος των παρεμβάσεών μου. Αποκλειστικός μου στόχος δηλαδή ήταν η συμβολή μου στην τεράστια προσπάθεια της χώρας για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί», κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ