Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 | 11:29

Θετικός στον κορονοϊό ο μητροπολίτης Μόρφου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Θετικός στον Covid-19 βρέθηκε ο μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη χθες καθώς παρουσίασε συμπτώματα της νόσου.

Σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου, το γεγονός έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον μητροπολίτη, ο οποίος δήλωσε ότι τα συμπτώματα που παρουσίασε είναι ήπια και η υγεία του βρίσκεται σε καλή κατάσταση, χωρίς όμως περεταίρω σχόλια.

“Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι την 28η Αυγούστου, 2021 οπόταν και θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεσθεί στο χωριό Πρόδρομος”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η μητρόπολη Μόρφου.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως ο μητροπολίτης δεν έχει αλλά και ούτε πρόκειται να εμβολιασθεί κατά της Covid-19 καθώς επίσης και ότι καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Πανιερώτατος δεν θα δέχεται επισκέψεις και δεν θα απαντά σε τηλεφωνήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μητρόπολης Μόρφου

Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα ιώσεως και υπεβλήθη στο τεστ του COVID – 19, όπου και βρέθηκε θετικός. Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι την 28η Αυγούστου, 2021 οπόταν και θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεσθεί στο χωριό Πρόδρομος, όπου και θα προχειρίσει σε Οικονόμο τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Δημοσθένους. Τονίζεται ότι καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Πανιερώτατος δεν θα δέχεται επισκέψεις και δεν θα απαντά σε τηλεφωνήματα. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο  COVID – 19.

Ευχή Πανιερωτάτου: Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων.  Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει”.

 Μετ’ ευχών

Ο Μόρφου Νεόφυτος

Ευρύχου 18 Αυγούστου 2021

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ