Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 0:26

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Θεσσαλονίκη: Ληστής μπήκε σε εκκλησία και έκλεψε από αντίδωρα μέχρι φωτογραφική μηχανή

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με χειροπέδες κατέληξε ένας άνδρας που μπήκε στα γραφεία ιερού ναού της Θεσσαλονίκης και έκλεψε από αντίδωρα μέχρι φωτογραφική μηχανή.

Όλα έγιναν το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου όταν ο δράστης έφτασε έξω από την εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στην περιοχή της Εξοχής και έσπασε την τζαμαρία της κεντρικής πόρτας χρησιμοποιώντας πιθανότατα μία τσιμεντόπετρα. Αφού κατάφερε να μπει στο εσωτερικό των γραφείων εκμεταλλευόμενος ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάνεις στους χώρους της εκκλησίας, αμέσως ξεκίνησε να ψάχνει προκειμένου να βρει την λεία του.

Ο άντρας δεν κατάφερε να βρει χρήματα ωστόσο πήρε αρκετά αντίδωρα, προϊόντα αλλαντικών, λαχανικά, μια φρατζόλα ψωμί, μουστάρδα, τρία κομποσκοίνια, μια φωτογραφική μηχανή και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα και προϊόντα που βρήκε στους χώρους. Στη συνέχεια προσπάθησε να τραπεί σε φυγή.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν πλησίον της εκκλησίας με τα κλοπιμαία στα χέρια και του πέρασαν χειροπέδες. Όπως προέκυψε, ο άντρας ήταν σε κατάσταση μέθης, στερούνταν εγγράφων και δεν προέκυπτε ο μόνιμος τόπος διαμονής. Επιπλέον, ο δράστης ήταν γνώριμος των αρχών αφού στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για σωρεία κλοπών, διαρρήξεων και άλλων πιο σοβαρών αδικημάτων.

Ο άντρας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και όπως ισχυρίστηκε στην απολογία του ήθελε μόνο να πάρει ένα σάντουιτς από τα γραφεία της εκκλησίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ