Τρίτη 28 Μαΐου 2024 | 0:30

ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόρος πέφτει στην αγκαλιά του ιερέα πριν παραδοθεί στους αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί όταν δύο κουκουλοφόροι εντοπίστηκαν σε ταράτσα γύρω από την εκκλησία του Αγίου Μηνά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο κουκουλοφόροι άρχισαν να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης σε μία προσπάθεια να διαφύγουν τη σύλληψη, ενώ το πρωτοφανές περιστατικό μεταδιδόταν σε ζωντανή σύνδεση. Όλα ξεκίνησαν στις 6 το πρωί, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κουκουλοφόρους σε ταράτσα μετά από φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Οι δράστες αρνούνταν να παραδοθούν και άρχισαν να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα. Στο σημείο είχαν καταφτάσει ήδη δημοσιογράφοι που μετέδιδαν ζωντανά το απίστευτο περιστατικό.

Λίγο πριν τις 7 ο ένας κουκουλοφόρος πήδηξε σε πυροσβεστικό όχημα. Εκεί τον πλησίασε ένας πυροσβέστης και άρχισε να του μιλάει. Όλα έδειχναν ότι θα παραδοθεί, όμως ο κουκουλοφόρος πήδηξε κάτω από το πυροσβεστικό και άρχισε να τρέχει. Αστυνομικοί τον καταδίωξαν πεζοί και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τον συνέλαβαν.

Ο ιερεας πειθει TON ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ να παραδοθει στις αρχες

Ο δεύτερος κουκουλοφόρος παρέμενε στην ταράτσα της εκκλησίας του Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί και ένας ιερέας προσπαθούσαν να τον πείσουν να παραδοθεί. Ο άνδρας είχε ζητήσει να μιλήσει μόνο με τον ιερέα.

Είκοσι λεπτά αργότερα ο άνδρας κατέβηκε με μια σκάλα από την ταράτσα του Αγίου Μηνά, αφού πρώτα τον είχε πλησιάσει ο ιερέας του ναού, ο οποίος του είπε πως τον εμπιστεύεται και πως θα πράξει το σωστό. Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο ωστόσο με τον νεαρό να πέφτει στην αγκαλιά του ιερέα μόλις κατέβηκε από τη σκάλα και στη συνέχεια να παραδίνεται στους αστυνομικούς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ