Τρίτη 16 Απριλίου 2024 | 18:52

Θεσπιών: «Οι άγιοι Ανάργυροι μας προσφέρουν το παράδειγμα της ανάργυρης αγάπης»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Γιώργος Φερδής Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε στον εορτάζοντα ναό Αγίων Αναργύρων ομωνύμου δήμου ο Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών.

Στην είσοδο του ναού έγινε δεκτός με θερμή από τους ιερείς του ναού αλλά και από τον κόσμο που περίμεναν με χαρά τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής.

Σ ένα ναό γεμάτο από κόσμο και πλήθος ιερέων πριν την αρτοκλασία ο Επίσκοπος Θεσπιών μίλησε για τις δυναμικές προσωπικότητες των Αγίων Αναργύρων και ανέλυσε ότι οι Άγιοι είναι αυτοί που μας δίνουν την δύναμη να προσπερνούμε τις δυσκολίες της ζωής και μόνο με την αγάπη θα έχουμε πρόσβαση στον δρόμο του Θεού.

Σε άλλο σημείο τόνισε πως «Σ ένα κόσμο που τίποτα δεν γίνεται χωρίς ανταπόδοση χρειάζεται οι χριστιανοί να υιοθετήσουμε αυτή την μορφή της αγάπης για να αλλάξουμε τον κόσμο».

«Να αναζητούμε την πραγματική αγάπη αυτή που οι άγιοι μετέδωσαν» υπογράμμισε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής και πρόσθεσε «οι Άγιοι είναι αυτοί που αποτελούν την πηγή έμπνευσης των Χριστιανών»

Στο τέλος ο προϊστάμενος π. Νικόλαος Γιαννακίδης εκ μέρους των ιερέων ευχαρίστησε τον Πρωτοσύγκελλο για την παρουσία του ευχομενος κάθε καλό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ