Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 | 11:44

ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Θεολογική ΕΚΠΑ: Υποδέχεται τους φοιτητές του νέου ακαδημαϊκού έτους με ανακαινισμένους χώρους διδασκαλίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Με αδιάλειπτους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των υποδομών της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, αφού εν όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς η Κοσμητεία με την αρωγή των Τμημάτων Θεολογίας, Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, καθώς και των Συντονιστικών Επιτροπών των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, προέβη στην πλήρη ανακαίνιση της Α΄ και της Γ΄ αίθουσας της Θεολογικής Σχολής.

Με το έργο αυτό εξασφαλίζονται οι δέουσες συνθήκες εργασίας και φοίτησης, καθώς οι διδάσκοντες και οι φοιτητές έχουν πλέον στη διάθεσή τους σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας αντάξιες του επιπέδου των σπουδών που παρέχονται από το επιστημονικό και διδακτικό προσωπικό της σχολής.

Για τη δημιουργία των δύο σύγχρονων αιθουσών η Κοσμητεία προέβη στην επιδιόρθωση όλων των εσωτερικών επιφανειών, στην αντικατάσταση του παρωχημένου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και του φωτισμού με νέα καλωδιώσεις, φωτιστικά σώματα και σύγχρονους, αποδοτικότερους, ενεργειακούς λαμπτήρες Led. Βαφή των επιφανειών, των πινάκων διδασκαλίας και των πορτών. Στην αντικατάσταση των φθαρμένων περσίδων και τοποθέτηση νέων ηχομονωτικών κουρτινών συσκοτισμού και στην απόκτηση και τοποθέτηση σύγχρονου εξοπλισμού διδασκαλίας (προβολέα, ηλεκτρική οθόνη, μικρόφωνα, ηχεία, ατομικά – φορητά μικρόφωνα για τους διδάσκοντες).

Παράλληλα ένας σύγχρονος εξοπλισμός που περιλαμβάνει προβολείς, ηλεκτρική οθόνη, μικρόφωνα και ηχεία τοποθετήθηκε στα τρία αμφιθέατρα και στα δύο σπουδαστήρια. Με την ολοκλήρωση των εργασιών η Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ έχει στη διάθεσή της τέσσερις πλήρως εκσυγχρονισμένες αίθουσες διδασκαλίας και δύο σπουδαστήρια.

Η Κοσμητεία εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς την επόπτρια του κτηρίου κα. Βασιλική Σταθοκώστα, Αν. Καθηγήτρια, προς τους κ. Δημήτριο Αλεξόπουλο,  Σταύρο Μουτάφη, Μιχαήλ Οικονόμου, Γεώργιο Παλαιοπάνο και τις κυρίες Βασιλική Λαδιά (Γραμματέα Κοσμητείας) και Αικατερίνη Μάντη για την πολύτιμη – ουσιαστική συνδρομή τους στην υλοποίηση της ανακαίνισης και του εμπλουτισμού των χώρων διδασκαλίας, οι οποίοι τίθενται πλήρως εξοπλισμένοι στη διάθεση του διδακτικού προσωπικού και των φοιτητών κατά την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ