Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 | 11:31

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

Τα λείψανα των αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης θα υποδεχτεί ο άγιος Αθανάσιος Θησείου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την ευκαιρία να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα των αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την ιερά μητρόπολη Μυτιλήνης θα έχουν οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου το προσεχές διάστημα στον ιερό ναό του αγίου Αθανασίου στο Θησείο.

Η τελετή υποδοχής των θαυματουργών λειψάνων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στα προπύλαια του ναού και θα τα υποδεχθούν κλήρος και λαός, με επικεφαλής τον επίσκοπο Ταλαντίου κ. Επιφάνιο.

Ακολούθως, θα τελεστεί ο πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντος του επισκόπου Ταλαντίου κ. Επιφανίου και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί το ιερό ευχέλαιο. Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 7:30 το πρωί, θα τελεστεί πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία, ιερουργούντος του μητροπολίτη Κορωνείας κ. Παντελεήμονος.

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου μετά την παράκληση που θα τελεστεί στις 6 το απόγευμα, ο επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος θα τελέσει τον αγιασμό.

Καθόλη τη διάρκεια του εξαήμερου προσκυνήματος, θα τελείται καθημερινά το πρωί θεία λειτουργία, στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα η ιερά παράκληση των αγίων, ενώ οι πιστοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες από εκλεκτούς ομιλητές σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ