Τρίτη 28 Μαΐου 2024 | 20:33

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Τα λείψανα του Αγίου Νικολάου θα υποδεχθεί το Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την ευκαιρία να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, θα έχουν οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου το προσεχές διάστημα στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου Αττικής.

Η τελετή υποδοχής των θαυματουργών λειψάνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στις 7 το απόγευμα έμπροσθεν του ιερού προσκυνήματος που βρίσκεται επί της οδού (Ελευθερίου Βενιζέλου 42), παρουσία κλήρου και λαού.

Για το λόγο αυτό στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας έχουν προγραμματισθεί πλούσιες λειτουργικές εκδηλώσεις από την Κυριακή 14 Απριλίου μέχρι και την Δευτέρα 22 Απριλίου, ενώ ο ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες.

Οι ιερείς που επιθυμούν να επισκεφθούν οργανωμένα με την ενορία τους το Ιερό Προσκύνημα κατά τις ημέρες εκείνες, δύνανται να λάβουν μέρος στις ιερές ακολουθίες, αφού πρώτα επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2107272305 ή στο email: prosopikou@apostoliki-diakonia.gr.

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος με πνευματική χαρά προσκαλεί όλους τους πιστούς να προσέλθουν στο μεγάλο αυτό ιστορικό γεγονός τόσο για την Πρωτεύουσα όσο και για το Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ