Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 | 5:07

«T’ακούτε κύριε βουλευτά; Για τη Μακεδονία!» – “Καρφιά” Μητροπολίτη Κοζάνης σε Βουλευτή

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης Παύλος για την επαίσχυντη συμφωνία και ονοματοδοσία των Σκοπίων με το όνομα της Μακεδονίας.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, την Κυριακή 24 Ιουνίου στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Βαζελώνος στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης, ο κ. Παύλος αναφερόμενος για τον ναό του Αγίου Βασιλείου είπε ότι “θα χτίσω τον ναό στην μνήμη του παππού μου, που έχυσε το αίμα του στη φονική μάχη του Λαχανά για τη Μακεδονία” απευθυνόμενος στον βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμη Δημητριάδη, που ήταν «παρών «T’ ακούτε κύριε βουλευτά; Για τη Μακεδονία!».

Αργότερα λίγο πριν την απόλυση έξω από το ναό, ανέφερε «Ο Θεός να σκεπάζει την Μακεδονία μας.Κι ας λέει ο κ. Ζάεφ ότι εμείς είμαστε οι Μακεδόνες (εκείνος δηλαδή) κι εμείς είμαστε οι Έλληνες. Aς ανοίξουν τα αυτιά τους αυτοί που τα πιστεύουν και τα υπογράφουν …για την καρέκλα! Αλλά έννοια τους υπάρχει η Ιστορία, που είναι αμείλικτη. Η αλήθεια γράφει ιστορία και οι ιδεοληψίες πνίγονται μαζί με αυτούς που νομίζουν ότι ταπεινώνουν την ιστορία».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ