Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 | 14:14

Σύσκεψη για την υγειονομική κατάσταση στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σύσκεψη για την κατάσταση Σουρλίγκειο Γηροκομείο όπου βρέθηκαν θετικά κρούσματα μεταξύ των νοσηλευομένων και του νοησλευτικού προσωπικού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία του μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιου, ο διευθυντής του Ιδρύματος Ιωάννης Μόσχος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι, επί συνόλου 37 τροφίμων, στο Νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύονται 17, ενώ στο Γηροκομείο παραμένουν 12 θετικοί τρόφιμοι και 8 αρνητικοί, οι οποίοι διαμένουν σε ξεχωριστούς χώρους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Επίσης, επί συνόλου 11 μελών του προσωπικού, επτά είναι θετικοί – ασυμπτωματικοι και παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Αντικαταστάθηκαν δε από έκτακτο προσωπικό.

Ο μητροπολίτης Ιγνάτιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους εμπλεκομένους φορείς για την άριστη συνεργασία, ιδιαιτέρως δε προς το Νοσοκομείο Βόλου για την άψογη νοσηλεία των τροφίμων του Ιδρύματος και το αδιάπτωτο ενδιαφέρον του προσωπικού του για την εξέλιξη της υγείας τους, ενώ επαίνεσε δε όλους τους φορείς της τοπικής μας κοινωνίας, που δίνουν καθημερινά την μάχη για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης στον τόπο μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ