Κυριακή 28 Μαΐου 2023 | 8:49

Σύρου για Αιτωλίας: Δεν είναι ώρα να τον επικρίνουμε για τις όποιες παραλείψεις του

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν είναι ώρα να επικρίνουμε τον μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά παρά τις όποιες παραλείψεις του σημειώνει ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος με αφορμή τη στάση που κρατούσε ο ιεράρχης στο θέμα του κορονοϊού επισημαίνοντας παράλληλα πως τώρα είναι ώρα για προσευχή.

Ο κ. Δωρόθεος μάλιστα τονίζει την ευθύνη όλων να προστατεύουν την υγεία τους τόσο την προσωπική όσο και των συνανθρώπων τους.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Δωρόθεου

“Αυτή την κρίσιμη ώρα ο αδελφός μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς χρειάζεται όσο ποτέ την προσευχή μας. Παρά τις όποιες παραλείψεις του δεν είναι η στιγμή να τις επισημάνουμε πολλώ δε μάλλον να τον επικρίνουμε όταν μάλιστα διέρχεται αυτή τη μεγάλη δοκιμασία”.

“Είναι ώρα να προσευχηθούμε για αυτόν, όπως προσευχηθήκαμε και προσευχόμαστε για εκατοντάδες συνανθρώπους μας τον τελευταίο καιρό κληρικούς και λαϊκούς αδελφούς μας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται από τη φοβερή αυτή ασθένεια, ώστε να μπορέσουν με τη βοήθεια του Θεού και των ηρωϊκών γιατρών και νοσηλευτών να επιστρέψουν υγιείς εις τα ίδια”.

“Μας δίνεται όμως η αφορμή για πολλοστή φορά να επαναλάβουμε την μεγάλη ευθύνη που έχουμε όλοι μας για το πολύτιμο δώρο του Θεού, που είναι η υγεία μας η προσωπική και των συνανθρώπων μας, την οποία πρέπει να διαφυλάττουμε και να προστατεύουμε με κάθε τρόπο” .

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ