Τρίτη 28 Μαΐου 2024 | 0:37

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Συνελήφθη ιερέας για ενδοοικογενειακή βία και απειλή

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 38χρονος ιερέας διευθυντής ορφανοτροφείου αρρένων στην Χαλκίδα κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Τον ιερέα μήνυσε ανήλικο παιδί χθες Πέμπτη και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να υποστήριξε πως το απειλούσε με μια ξύλινη βέργα. Πρόκειται για ένα αγόρι από την Ολλανδία 12 ετών, που φιλοξενείται στο συγκεκριμένο ίδρυμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθές το μεσημέρι οπότε και ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Χαλκίδας. Σε βάρος του 38χρονου ιερέα σχηματίζεται δικογραφία «περί ενδοοικογενειακής βίας και απειλή».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Χαλκίδος ανακοινώνεται σε σχέση με καταγγελία τροφίμου του Ιδρύματος εναντίον του Διευθυντού για άσκηση απειλής, ότι η διοίκηση του Ιδρύματος έχει ήδη πράξει τα δέοντα.

Το Δ.Σ. καλεί όσους ασχολούνται με το ζήτημα να επιδείξουν σεβασμό προς το πρόσωπο του ανηλίκου τροφίμου του Ιδρύματος και των λοιπών φιλοξενούμενων παιδιών, προς την επί 80 έτη κοινωνική προσφορά του Ιδρύματος στην τοπική κοινωνία, και προς το τεκμήριο αθωότητας του καταγγελλόμενου, ο οποίος υπηρετεί εθελοντικά εκεί, χωρίς μισθό, και φυσικά δεν τοποθετήθηκε άκριτα σε αυτή τη θέση.

Το Δ.Σ. αναμένει το πόρισμα της Δικαιοσύνης της Πατρίδος μας, που είναι η μόνη αρμόδια για την απόδοση του δικαίου.

ΠΗΓΗ:iefimerida.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ