Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 1:51

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί έξω από τους ναούς της μητρόπολης Λαρίσης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Συνεχίστηκαν για τρίτη Κυριακή οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού έξω από ναούς της μητρόπολης Λαρίσης.

Μετά την ένταση που είχε δημιουργηθεί την πρώτη μέρα που η κινητή μονάδα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας βρέθηκε έξω από τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλίου, χθες ήταν η σειρά για το Αργυροπούλι Τυρνάβου, όπου ο εμβολιασμός κύλησε ομαλά.

Παρότι το χωριό αριθμεί περί τους 1600 κατοίκους, περισσότερα από 50 άτομα βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του ναού Ζωοδόχου Πηγής με τους μισούς από αυτούς να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 ενώ από τους υπόλοιπους κάποιοι πραγματοποίησαν την δεύτερη και κάποιοι την τρίτη δόση.

“Συνεχίζουμε με την αμέριστη συμπαράσταση του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ.  Ιερώνυμου τους εμβολιασμούς σε προαύλιους χώρους  των Ιερών Ναών”, ανέφερε σε δήλωσή του ο Διοικητής της 5ης Υ.Πε. Φώτης Σερέτης, τονίζοντας ότι “σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, με πειθώ και με επιστημονικά δεδομένα την αναγκαιότητα των εμβολιασμών, οι οποίοι μέχρι τώρα είτε από άγνοια ή ελλιπή ενημέρωση, δεν έχουν αξιοποιήσει προς όφελός τους το θείο δώρο, που η παγκόσμια ιατρική κοινότητα μας έχει προσφέρει, για να προστατευτούμε από τον κορωνοϊό, τηρώντας παράλληλα τα μέτρα ατομικής προστασίας”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ