Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 | 18:00

"ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ"

Σύνδεσμος κληρικών Εκκλησίας Κρήτης για νέο Αρχιεπίσκοπο: “Είμαστε βέβαιοι πως η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Συνδέσμων Κληρικών Εκκλησίας Κρήτης με αφορμή την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου.

Μέσω αυτής, εκφράζει την ολόθερμη και ανυπόκριτη χαρά των μελών του διοικητικού συμβουλίου, ευχόμενη παράλληλα στο νέο αρχιεπίσκοπο, ευλογημένη από το Θεό πορεία στο ευθυνοφόρο έργο του, με υγεία και δύναμη.

Ωστόσο, όπως τονίζουν, “είμαστε βέβαιοι πως η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί ακόμη σε μεγαλύτερο βαθμό, για το καλό της Εκκλησίας, του κλήρου και του λαού”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Συνδέσμων Κληρικών Εκκλησίας Κρήτης

“Η Ένωση Συνδέσμων Κληρικών Εκκλησίας Κρήτης, επι τω χαρμοσύνω αγγέλματι της επάξιας εκλογής υπό της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου ως Αρχιεπισκόπου Κρήτης, εκφράζει την ολόθερμη και ανυπόκριτη χαρά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχόμαστε στο νέο μας Αρχιεπίσκοπο, ευλογημένη από το Θεό πορεία στο ευθυνοφόρο έργο του, με υγεία, δύναμη και μακροημέρευση.

Είμαστε βέβαιοι, πως η καλή συνεργασία την οποία είχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, πλέον, κ. Ευγένιος, με τους Ιερατικούς Συνδέσμους όλων των Μητροπόλεων της Κρήτης, αλλά και με την Ένωση των Ιερών Συνδέσμων της Εκκλησίας Κρήτης, θα συνεχιστεί ακόμη σε μεγαλύτερο βαθμό, για το καλό της Εκκλησίας μας, του Κλήρου και του λαού μας”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ