Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 | 5:42

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Συνάντηση με τους μητροπολίτες Ταλλίνης και Περιστερίου και με την υφυπουργό Εργασίας είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ο μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο συνοδευόμενος από τον μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριο. Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τους μητροπολίτες και συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Μαρία Συρεγγέλα. «Η συνεργασία με την Εκκλησία είναι πάντοτε πολύ σημαντική ιδίως στα θέματα ενδοοικογενειακής βίας», τόνισε η υφυπουργός και υπογράμμισε ότι «είναι σημαντική η συνεισφορά του Αρχιεπισκόπου και της Εκκλησίας. Πολλές γυναίκες θύματα βίας απευθύνονται στις εκκλησίες για αυτό καλούμαστε να δουλέψουμε μαζί Εκκλησία και Πολιτεία».

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος χαρακτήρισε πολύ δημιουργική την συζήτηση που είχε με την κα Συρεγγέλα και επεσήμανε ότι «το αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα παιδιά και η οικογένεια. Σε αυτό το σημείο συναντώνται οι προσπάθειες της Πολιτείας και της Εκκλησίας. Θέλουμε μία ειρηνική οικογένεια και μία καλή ανατροφή των παιδιών. Άλλωστε αν στο δέντρο κόψεις τις ρίζες μην περιμένεις καρπούς». Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην δημιουργία εκκλησιαστικών παιδικών σταθμών και έκανε γνωστό ότι θα επισκεφθούν με την υφυπουργό παιδικούς σταθμούς.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Κατόπιν, ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με την Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΚΙΝ.ΑΛ. κα Τόνια Αντωνίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ